Debatt Strasbourgis, kus sotsialistid kirusid Itaaliat ning rohelised süüdistavad oma lolluses teisi

Tairo Jürisson

Täna hommikul oli taas meil debatt Strasbourgis, Euroopa Parlamendis, et jutustada järgmise Euroopa Ülemkogu (valitsusjuhtide) kohtumise kavast.

Euroopa Komisjoni president von der Leyen rääkis taas, kuidas Euroopa Liidu lahendus energiakriisile on taastuvenergia. Mis sellest, et tehniliselt on see võimatu.

Sotsialistide fraktsiooni juht debati käigus kurtis Itaalia valimistulemuste pärast. Roheliste fraktsiooni esindaja Saksamaalt sõimas “paremäärmuslasi”. Mina oma kõnes vastasin nii neile mõlemale kui ka rõhutasin, et tänastes probleemides ongi paraku süüdi roheliste ja sotsialistide roheäärmuslik poliitika viimastel aastakümnetel.

Keset minu kõnet hüüdis antud sakslasest roheliste esindaja, keda ma silmas pidasin, et miks ma olen siis nö “paremäärmuslikus” grupis ja kohe ma ka vastasin talle.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib ka meeldida